Wie ben ik

Ik ben geboren in 1959 en opgegroeid in Badhoevedorp. Na mijn studie Bedrijfskunde aan de HTS ben ik gaan werken in de ICT. Rond mijn dertigste heb ik kennisgemaakt met Psychosynthese en ben ik mij steeds meer gaan interesseren in de psychologische en spirituele kant van de mens. In de navolgende jaren heb ik verschillende opleidingen en trainingen op dit gebied gevolgd met als laatste de opleiding tot professioneel coach die ik in 2019 afrond.

Gevolgde trainingen en opleidingen zijn:

  • Professioeneel coach, Psychodynamica
  • Practitioner NLP, NTI NLP;
  • Master Practitioner NLP, NTI NLP;
  • Persoonlijk begeleider NLP, NTI NLP;
  • Arbeid en Persoonlijkheid, Multi di Mens;
  • Essentials Psychosynthese, Weideheuvel;
  • Mediteren, ABC van meditatie;
  • Zen meditatie, Meindert van den Heuvel;
  • Leergangen spiritualiteit (AvM, CLI, HJBC).

Ik heb gewerkt bij KPN Telecom, Logica, Telfort, Interpay, gemeente Amsterdam en ook als zelfstandige. Ik heb diverse functies vervult zoals consultant, leidinggevende, beleidsmaker, projectmanager, recruiter, intervisor en trainer.

Testimonials

Ik ben helderder in mijn hoofd en gevoel, om te kunnen praten over moeilijke onderwerpen uit mijn leven. Om dat uit te spreken, helder te krijgen, en vragen die ik daar over had, eens onder de loep te nemen.

Ik zou Marcel aanraden aan anderen. Hij is integer, voelt dingen goed aan, denkt met je mee, oordeelt niet.

- Katja -


Het heeft me veel meer opgeleverd dan verwacht. Het leren omgaan met emoties, bewustwording en doorbreken van patronen, communiceren van behoeftes, werken aan een ongezond hechtingspatroon etc. Ik sta nu dichter bij mijn ware zelf, waardoor ik veel meer in mijn kracht sta.
De coaching heeft mij ook ondersteunt in het in de praktijk brengen van mijn dromen.
En, het is heel prettig om eens volledig de aandacht te krijgen t.o.v. vriendschappelijk contact waar balans nodig is.


Ik zou Marcel aanraden aan anderen. Je krijgt praktische tools in handen die je dagelijks kan toepassen. Hij voelt dingen uitstekend aan en heeft weinig woorden nodig om te weten waar de kern van een 'probleem' zit. Ook vind ik het prachtig hoe Marcel zijn opgedane kennis en ervaring op verschillende gebieden combineert in de coaching, dit vind ik echt zijn kracht. Marcel bezit veel wijsheid en oordeelt niet over de dingen die je met hem bespreekt. Hij geeft een neutraal en nieuw perspectief op situaties.

- Lisa -

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline