In contact met dierbare overledenen

Onze dierbare overledenen gaan nadat ze de aarde hebben verlaten over naar de spirituele wereld. Bij nabestaanden is er vaak om verschillende redenen de wens om nog eens in contact met ze te zijn. Bijvoorbeeld om:

  • Te weten hoe het met hem of haar gaat?
  • Antwoord te krijgen op vragen waar je nog mee rond loopt?
  • Om 'onafgemaakte zaken' op een positieve wijze af te sluiten.
  • Te horen dat ze nog bij je zijn en je zien en volgen vanuit de spirituele wereld.
  • Te horen dat ze nog steeds van je houden.
  • Te horen dat ze je niet zijn vergeten?
  • Om je met raad en daad bij te staan.

Tijdens een mediamiek consult maak ik contact met een dierbare die jij kent, die is overgegaan. Ik zal de persoon zo gedetailleerd mogelijk voor je beschrijven zodat je duidelijk kan herkennen wie er contact met je wil maken. Vrijwel altijd hebben ze ook een boodschap voor je om je te steunen, te helpen, te troosten, antwoord te geven op een vraag die je nog hebt of anderszins.

De boodschap kan ook betrekking hebben op wat voor jou op dit moment belangrijk is in je leven. Het consult wordt dan aangevuld met een reading waarbij het over jezelf gaat.

Aan het eind van het consult kan je ook nog vragen stellen.

Wat anderen over de consulten zeggen.

Marcel heeft mij een zeer mooi consult gegeven wat mij heeft geraakt. Hij was heel specifiek in zijn beschrijving over mijn overleden vader en zijn persoonlijkheid. Hierdoor kreeg ik het gevoel weer contact te hebben met hem. - Jan-Jaap.

Marcel heeft op een mooie en herkenbare wijze over mijn moeder verteld en een persoonlijke boodschap doorgegeven. Het was een fijn consult en heeft mij geraakt. - Madelon.

Afspraak maken?

De consulten zijn in de 'Rijnstraat197', Rijnstraat 197 in Amsterdam. Een consult duurt een ongeveer 45 minuten. De kosten zijn €60.

Maak een afspraak

Je kan mij ook bellen voor een afspraak op 06-51757309.

RIJNSTRAAT 197

De consulten worden gegeven in de Rijnstraat 197 in Amsterdam