Woensdagavond 31 jan. 2018

De inspirerende en actieve lezing

Wees je eigen gids

'Wees je eigen gids' gaat over hoe je zelf richting geeft aan je leven, hoe jij in het leven staat en wil staan. Wie ben je, wat wil je bereiken? Je verlangens, dromen en passies. En ook gaat het wat je tegenhoudt, over tegenslagen in je leven en je ‘stumbling blocks’ de dingen waar je steeds tegenaan loopt en hoe je daar uit kan komen.

De Roos, P.C. Hooftstraat 187  in Amsterdam

Thich Nhat Hanh on Compassionate Listening

Buddhist monk Thich Nhat Hanh says listening can help end the suffering of an individual, put an end to war and change the world for the better. Watch as he explains how to practice compassionate listening.

 

Rate this blog entry:
0
Thich Nhat Hanh "Can we communicate with the dead?...
Kevin Todeschi on Contemporary Edgar Cayce

Related Posts