Mediteren en tanden poetsen.

Als je bij de mondhygiënist komt is de standaard vraag hoe je je tanden poetst. Onlangs vroeg mijn mondhygiënist ook nog wanneer ik mijn tanden poets. Nieuwsgierig geworden vroeg ik hem waarom hij dat vroeg. Hij vertelde dat hij merkte dat bij sommige mensen delen van het gebit beter worden gepoetst dan andere delen. Als hij dan vroeg wanneer zij hun tanden poetsen bleek dat zij hun tanden poetsen terwijl ze ook nog andere dingen doen. Het gevolg is dat ze zonder aandacht en op de automatische piloot poetsen waardoor ze delen van het gebit overslaan. Zo blijkt dus dat mensen soms te weinig aandacht hebben voor wat ze doen. En aandacht is nu precies waar het bij mediteren om gaat. Aandacht geven aan. Aandacht geven aan de wijze waarop je je tanden poetst. Het voordeel zal duidelijk zijn. Hoe poets jij je tanden?

Spelen en kerntalenten.
Solitudes: Natural Relaxation - horizons

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline