Woensdagavond 31 jan. 2018

De inspirerende en actieve lezing

Wees je eigen gids

'Wees je eigen gids' gaat over hoe je zelf richting geeft aan je leven, hoe jij in het leven staat en wil staan. Wie ben je, wat wil je bereiken? Je verlangens, dromen en passies. En ook gaat het wat je tegenhoudt, over tegenslagen in je leven en je ‘stumbling blocks’ de dingen waar je steeds tegenaan loopt en hoe je daar uit kan komen.

De Roos, P.C. Hooftstraat 187  in Amsterdam

Prem Rawat - Maharaji: "What do you practice in your life?"

"What do you practice in your life?" Maharaji asks. "Whatever you practice, you're going to get good at. If you practice peace, you're going to get very good at it. If you practice knowing yourself, you're going to get very good at it. And you will know who you are."

 

Rate this blog entry:
0
Prem Rawat " The Ocean Inside "
Een bezoek aan de medium demonstratie van Jose Gos...

Related Posts