Woensdagavond 31 jan. 2018

De inspirerende en actieve lezing

Wees je eigen gids

'Wees je eigen gids' gaat over hoe je zelf richting geeft aan je leven, hoe jij in het leven staat en wil staan. Wie ben je, wat wil je bereiken? Je verlangens, dromen en passies. En ook gaat het wat je tegenhoudt, over tegenslagen in je leven en je ‘stumbling blocks’ de dingen waar je steeds tegenaan loopt en hoe je daar uit kan komen.

De Roos, P.C. Hooftstraat 187  in Amsterdam

Will vs Intuition - Author of Positive Energy, Judith Orloff

 

Dr. Judith Orloff on The Law of Attraction, giving a doctor's take about what manifesting your reality entails. Listen to Judith's comments on the Law of Attraction, which has become so well known recently from the DVD "The Secret." Judith gives tips on letting intuition guide your decisions and how to tap a power within that goes beyond getting what you want.
Check out www.drjudithorloff.com

Rate this blog entry:
0
Listen To Your Dreams
Divine Love The Universal Language

Related Posts