Woensdagavond 31 jan. 2018

De inspirerende en actieve lezing

Wees je eigen gids

'Wees je eigen gids' gaat over hoe je zelf richting geeft aan je leven, hoe jij in het leven staat en wil staan. Wie ben je, wat wil je bereiken? Je verlangens, dromen en passies. En ook gaat het wat je tegenhoudt, over tegenslagen in je leven en je ‘stumbling blocks’ de dingen waar je steeds tegenaan loopt en hoe je daar uit kan komen.

De Roos, P.C. Hooftstraat 187  in Amsterdam

Positive Emotions


Dr. Barbara Fredrickson, Kenan Distinguished Professor of Psychology at the University of North Carolina at Chapel Hill, discusses her new book, "Positivity" that focuses on what positivity is, and why it needs to be heartfelt to be effective.

Rate this blog entry:
0
Dr. Barbara Fredrickson, Interview about positive ...
How to be positive

Related Posts