Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Eckhart Tolle, een biografie en samenvatting van zijn ideeën

In deze film zie je een interview met Eckhart Tolle in de Hour with George Stroumboulopoulos. Hierin zie je een korte biografie van Eckhart en hoe zijn werk is ontstaan naar aanleiding van een bijzondere spirituele ervaring die hij heeft gehad op zijn negenentwintigste.

 

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een inspirerende geestelijke leraar. Hij is niet verbonden met een bepaalde traditie of geloof. Zijn eenvoudige en tevens diepzinnige leer is zeer praktisch en heeft duizenden mensen geholpen bij het vinden van innerlijke vrede.

Eckhart werd geboren in Duitsland, waar hij tot zijn dertiende woonde. Daarna woonde hij in Spanje en ging vervolgens studeren in Londen. Na zijn studie werd hij wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Cambridge. Zijn leven werd gekenmerkt door depressiviteit en angst. Tot hij op zijn negenentwintigste  een diepe spirituele omslag mee maakte. Vanaf dat moment trachtte hij zijn transformatieproces te integreren en te verdiepen door een intense reis naar binnen. De laatste tien jaar is hij werkzaam als counselor en spiritueel leraar. Hij woont tegenwoordig in Vancouver.


 


 

Change your Mind Change your Brain: The Inner Cond...
Eckhart Tolle over Emoties

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline