Start 20 jan 2018.

zaterdagochtend (6x)
20-1, 3-2, 17-2, 17-3, 31-3 en 14-4.

Van: 10.00 tot 12.45

Kosten: € 240.
Je kan ook in drieën betalen (a €80).

Waar: de Roos
P.C. Hooftstraat 183
Amsterdam.

Facebook

Cursus Intuïtie en mediumschap.

Cursus Intuïtie en mediumschap

Interesse in spiritualiteit, intuïtie en mediumschap? Wil je hiermee kennismaken en je hierin ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom bij de cursus intuïtie en mediumschap. Alweer de zevende groep!

Inschrijven voor groep 8 (jan 2018) is mogelijk. 

OPEN DAG IN DE ROOS.

Wil je eerst eens kennismaken? Kom zondag 7 januari naar de open dag in de Roos in Amsterdam. Ik geef dan een mini workshop die je gratis kan bijwonen!

WAT IS EEN MEDIUM?

Als we overlijden gaat onze ziel over naar de spirituele wereld. Het leven gaat daar verder in een andere vorm. Een vorm van bewustzijn, van energie.  Een medium is iemand die kan communiceren met overledenen die over zijn gegaan naar de spirituele wereld. Door contact te leggen met deze wereld en gebruik te maken van de innerlijke zintuigen, zoals zien en voelen, kan de overledene via het medium vertellen over feiten, zijn of haar karakter, hobby's, het gezin, het werk, gedeelde herinneringen, etc. Zo kunnen zij laten weten dat het leven na het overlijden verder gaat. Daarnaast geven ze via het medium de nabestaande steun en troost door het geven van een persoonlijke boodschap.
Een medium kan ook de 'energie lezen' (psychic reading) van andere (nog op aarde levende) personen. Dit geeft informatie over het leven van de persoon. Zoals wat er op dit moment in zijn of haar leven speelt en de kwaliteiten en talenten van deze persoon die hierbij behulpzaam kunnen zijn. Ook kan er een advies worden gegeven.

Als je de cursus volgt hoef je natuurlijk niet een 'beroepsmatig' medium te worden. Je kan je intuïtie ook heel goed gebruiken voor jezelf. Hier wordt ook veel aandacht aan besteed.

WAT GAAN WE DOEN.

Tijdens de cursus gaan we in op begrippen als de spirituele wereld, mediumschap, reading, intuïtie, aura, meditatie, reading, en psychometrie. Je leert het waarnemen van je medemens en van overledenen in de spirituele wereld. Daarbij leer je gebruik te maken van je innerlijke zien, voelen, horen en weten. Je eigen intuïtie zal zich (verder) ontwikkelen, wat je ook goed kan toepassen in je dagelijks leven en je krijgt een stimulans in je persoonlijke en spirituele groei. De meeste tijd wordt praktisch besteed met verschillende oefeningen.

JIJ KAN HET OOK LEREN!

Een veel gestelde vraag is of iedereen het kan leren. Het antwoord is ja! Het vergt wel, net als bij leren piano spelen, oefening en training om er goed in te worden. De cursus is zo opgezet dat iedereen zonder ervaring of met enige ervaring mee kan doen. Het wordt een interessante en boeiende cursus waar je veel zult leren.

SCHRIJF JE TIJDIG IN VOOR GROEP groep 8 (start 20 jan. 2018).

Je kan je ook telefonisch aanmelden of om vrijblijvend te informeren op 06-51757309.

De docent

De workshop wordt gegeven door Marcel Keehnen. Marcel heeft zich vele jaren verdiept in spiritualiteit en is medium en coach. Hij heeft de driejarige opleiding aan de Academy voor Mediumschap bij José Gosschalk in Naarden afgerond. Hij heeft trainingen gevolgd bij bekende internationale mediums als Mavis Pittilla, Paul Jacobs, Tony Stockwell, Janet Parker en Jackie Wright.
Hij is NLP master practitioner en persoonlijk begeleider.
Marcel benadert spiritualiteit op nuchtere manier en is in staat om op een duidelijke en voor iedereen herkenbare wijze hierin les te geven. Spiritualiteit en lesgeven is zijn passie.

Wat deelnemers zeggen

Een leuke en leerzame cursus die door Marcel met toewijding en humor wordt gegeven.

Marcel heeft een brede kennis op dit gebied en weet het goed over te brengen.

Met zijn hulp heb ik geleerd om mijn intuïtie te ontwikkelen en om er meer op te vertrouwen.

Vorige cursussen

Groep 7 (start september 2017)
Groep 6 (start januari 2017)
Groep 5 (start september 2016)
Groep 4 (start 23 januari 2016)
Groep 3 (start 12 december 2015)
Groep 3 basis (start september 2015)
Groep 2 basis (2015)
Groep 1 basis (2014)

 

De Roos

De cursussen en workshops worden gegeven in de Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam