Je voelt je niet echt gelukkig? Heb je deuken in je leven opgelopen?

Je hebt je leven best goed voor elkaar en toch voel je je niet echt gelukkig.
Er zijn dingen in je privéleven of op je werk die steeds maar terugkomen. Lastige situaties die je liever uit de weg gaat of dingen die je graag wil doen stel je steeds maar uit. Met als gevolg dat je last hebt van onprettige en vervelende gevoelens en misschien ook wel van stress en vermoeidheid. Dus ga je googelen, op zoek naar tips en adviezen en ben je artikelen en zelfhulpboeken gaan lezen. En hoe goed je er ook met je familie, vrienden of collega’s over kan praten, het lukt je maar niet om het zelf op te lossen.
Maar wat dan? Je kunt natuurlijk je kop in het zand steken. Het wegduwen en proberen door te gaan op je verstand en je wilskracht. Dat kost je wel heel veel energie en zo lang je kop in het zand blijft zitten kan je geen kant op. Je kan het ook maar nemen voor wat het is, het zien te verduren en je dan maar niet fijn te voelen. Wachten tot het weer overgaat, tot de volgende keer dat het zich weer aandient en je je weer niet fijn voelt.
Misschien heb je na verloop van tijd de hoop een beetje opgegeven en denk je: ‘dan is het nu eenmaal maar zo’ , ‘ik kan er toch niets aan veranderen’ , ‘ik zal er wel aan wennen.
Maar ja, dan blijf je er wel mee rondlopen.

Dat hoeft niet. Je kan er wat aan doen.

Door je te laten coachen. Coaching door mij betekent aandacht voor jou als mens als geheel. In een kortdurend traject ga je met behulp van verschillende tools en oefeningen de achterliggende patronen zien en hoe deze zijn ontstaan. Tegelijk ga je ze ombuigen naar wat jij wil bereiken en worden je deuken minder diep of worden ze zelfs weer glad gemaakt. Dat doe ik op een luchtige manier, zonder het te zwaar te maken. Met humor en met resultaat.
Je gaat dan weer lekker in je vel zitten met meer vreugde en geluk in je leven.

De ervaring van Anette.

Wanneer ik terugdenk aan het coachingstraject met Marcel, voel ik me opgeruimd in m'n hoofd, dichter bij mezelf en een blijheid van lang geleden. Ik ben meer gaan onthaasten, meer gaan genieten, maar bovenal mijn plek weer gaan innemen. Mijn aarzeling om een coachingstraject in te gaan was na de eerste coaching al verdwenen.

Ja, dat wil ik.

Maak dan nu een afspraak.
Dan kunnen we meteen beginnen en je hebt dan nog een voordeel. Je kan zes sessies volgen voor slechts €20 per sessie. Let op dit is nu voor nog één persoon is het mogelijk (in het kader van het behalen van mijn accreditering bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBC).
Ben je net te laat? Dan heb ik een ander voordeel voor je. Tot en met mei zijn de kosten verlaagd naar slechts €50 per sessie.
(De genoemde prijzen zijn voor particulieren).
 
Stuur hieronder direct je bericht.
Je kan mij ook bellen of whatsappen (06 - 51757309). Of stuur een berichtje via FB of Linkedin. Ook voor als je nog vragen hebt.

De praktijk is in Amsterdam, Rijnstraat 197.

Statutair gevestigd te Muurvaren 22, 1441SM Purmerend. KvK: 66359945
To top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline